Day in the Life met Tim, Daan & Mick | Danielle Bosveld Fotografie Gelderland

Day in the life, gezinsfotografie, familiefotografie, fotograaf doesburg, documentaire fotografie, kinderfotografie, gelderland

Zie je die blik op het gezicht van kleine Mick, die ziet dat zijn grote broer het broodje voor zijn neus wegpakt? En dan de manier waarop Daan naar zijn moeder kijkt en daarmee goedkeuring vraagt voor het pakken van het broodje van Mick… Heerlijk toch! Dat is toch zo mooi bij documentaire fotografie. Die kleine momentjes die in snelle secondes voorbij gaan en nooit meer terugkomen.

Later, als deze jongens groot zijn zullen ze met een glimlach naar deze foto kunnen kijken. Want zo was het toen.. Gezellig met je broertjes en mama aan tafel om te lunchen voordat je weer naar school moest in de middag.

En er gebeurde meer die middag tijdens de lunch:

Day in the life, gezinsfotografie, familiefotografie, fotograaf doesburg, documentaire fotografie, kinderfotografie, gelderland Day in the life, gezinsfotografie, familiefotografie, fotograaf doesburg, documentaire fotografie, kinderfotografie, gelderland Day in the life, gezinsfotografie, familiefotografie, fotograaf doesburg, documentaire fotografie, kinderfotografie, gelderland Day in the life, gezinsfotografie, familiefotografie, fotograaf doesburg, documentaire fotografie, kinderfotografie, gelderland Day in the life, gezinsfotografie, familiefotografie, fotograaf doesburg, documentaire fotografie, kinderfotografie, gelderland Day in the life, gezinsfotografie, familiefotografie, fotograaf doesburg, documentaire fotografie, kinderfotografie, gelderland

Zie je jouw gezin ook al schitteren in jullie eigen gezins-documentaire? Een mini Day in the Life reportage boek je al voor € 195,- inclusief mini-album! Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of kijk bij de veelgestelde vragen.

Broer en Zus Dag [Winnen!] | Danielle Bosveld Fotografie Gelderland

day in the life, gezinsfotografie, kinderfotografie, gelderland, doesburg

Vandaag is het broer en zus dag! Deze zusjes speelden tijdens hun Day in the Life reportage zo leuk en lief samen… Zijn jouw kinderen ook zo gek op elkaar? Plaats een foto van hen samen onder dit bericht op mijn Facebookpagina, like mijn pagina en deel het bericht. Je maakt dan kans op een mini fotoreportage (t.w.v. € 175,-) van je gezin!

Wat kun je winnen en wat zijn de voorwaarden:

  • mini fotoreportage van ca. 30 minuten van je gezin of alleen van je kinderen (eigen keuze)
  • locatie door jullie te kiezen,  maximaal 30km rijden vanaf Doesburg (daarna 39 cent per kilometer)
  • je krijgt 3 digitale bestanden die je kunt gebruiken voor afdrukken (max. 20x30cm) en/of social media
  • de foto’s kunnen door mij gebruikt worden voor promotionele doeleinden
  • de foto’s mogen niet worden bijgesneden of bewerkt worden met een filter
  • de datum voor de reportage stemmen we samen af
  • je kunt je foto tot en met zaterdag 8 oktober onder het bericht plaatsen
  • indien je gewonnen hebt, ontvang je in week 41 een PM-bericht via Facebook

Moment Design met Richard & Lieke | Danielle Bosveld Fotografie Gelderland

moment design, loveshoot, liefdesreportage, fotografie, liefde, doesburg, gelderland

Ik was erbij toen ze verliefd werden en inmiddels zijn ze alweer ruim 16 jaar getrouwd! Het was dan ook een hele eer voor mij om de liefde die ze voor elkaar hebben vast te mogen leggen. Het zou geen ‘gewone’ love shoot worden, maar een Moment Design Reportage. Daarbij maak ik gebruik van een speciale techniek waardoor je samen ontspannen voor de camera staat en de focus niet op het maken van foto’s ligt maar op elkaar! 

Lol, emotie en pure liefde, het komt allemaal voorbij tijdens de reportage die ongeveer een uur zal duren en het zal je dan ook niet verbazen dat dit prachtige en zeer oprechte beelden oplevert. Het mooie is dat elke keer wanneer je de foto’s bekijkt je jezelf weer even terug terugwaant naar dat bijzondere moment van de fotoreportage.

 “Ik heb Lieke twee keer ten huwelijk gevraagd, niet omdat ze de eerste keer nee zei, maar omdat ze het niet geloofde…” ~Richard

moment design, loveshoot, liefde, fotografie, gelderland, doesburg

Met Lieke en Richard gingen we naar het mooie bos in Apeldoorn. Het was een prachtige avond en de zon stond mooi laag. Het was een uurtje genieten samen, echt even een moment voor henzelf. 

Tijdens de reportage stel ik wat vragen, halen we warme herinneringen op en we staan even stil bij wat echt belangrijk is in het leven, jullie liefde!

moment design, loveshoot, liefdesreportage, fotografie, gelderland, doesburg

Een Moment Design Reportage is een waardevol geschenk voor jullie relatie. Zo heb je jullie samen nog nooit gezien! Ben je al een aantal jaren samen en wil je graag bijzondere foto’s van jullie samen, twijfel niet en boek een reportage. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen!

Moment Design Reportages zijn nieuw in het aanbod van Danielle Bosveld Fotografie en daarom tijdelijk tegen een aantrekkelijk aanbod te boeken:

Een Moment Design Reportage is in september of oktober 2017 te boeken tegen het speciale tarief van € 125,- inclusief 3 digitale bestanden (ter waarde van € 75,-). Gebruik bij het boeken de promotiecode : “vierdeliefde” op het contactformulier

moment design, fotoreportage, loveshoot, liefde, fotografie, gelderland, doesburg

Mini Day in the Life met Merel | Danielle Bosveld Fotografie Gelderland

Day in the life, gezinsfotografie, familiefotografie, gelderland

De supermarkt, een plek waar je misschien wel elke dag komt. Je zet je kleintje in het karretje en gaan met die banaan.. 😉 Merel is meer van het zelf doen. Met haar mocht ik mee op ontdekkingsreis door de supermarkt voor een mini Day in the Life reportage. Het was mega druk in de winkel maar daar zie je gelukkig op de foto’s niets van terug. Natuurlijk trokken we wat bekijks met de camera maar Merel had daar ’t minste last van…

We hebben wat afgelachen in de supermarkt. We begonnen met een winkelwagentje maar Merel zag zo’n rijdend mandje ook wel zitten. Eerst mocht ze er zelf in maar al gauw nam ze het roer over en ging ze er met het mandje vandoor. Later gingen de boodschappen in het mandje en Merel verkoos het karretje.

Het was een erg leuk uurtje. Als Merel straks ouder is en met haar moeder deze reportage terug kijkt bloeien er ongetwijfeld weer mooie herinneringen op! En dat is precies waar het om gaat met een (mini) Day in the Life reportage!

Heb je interesse in een mini Day in the Life? Ik vertel je er graag meer over. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Earlybirds Emily | Danielle Bosveld Fotografie Gelderland

Prematuur, newborn fotografie, baby fotografie

Vorige week zondag mocht ik namens de stichting Earlybirds op pad naar het CWZ in Nijmegen om een fotoreportage van Emily en haar ouders te maken.

Emily is geboren via een keizersnede, na een zwangerschap van 30+2 weken. Haar mama Melissa was erg ziek tijdens de zwangerschap en had een zeer hoge bloeddruk. Het bleek een goed besluit om haar te halen want kort na de geboorte van Emily voelde mama zich een stuk beter. Het gaat gelukkig ook heel goed met Emily. De overplaatsing van het Radboud ziekenhuis naar het CWZ zorgde voor een terugslag maar sindsdien gaat ze alleen nog maar vooruit. Een hele sterke dame dus!

Op de dag van de fotoreportage heeft papa Tim zijn dochter heerlijk in bad gedaan, waarna mama haar de fles gaf. Zo knap dat Emily daar nog energie voor had! Nog een paar weekjes aansterken en dan mag deze kleine kanjer lekker mee naar huis!

Het is erg bijzonder om voor even zo dicht bij een jong gezinnetje te mogen zijn en een kijkje te mogen nemen in hun op dat moment hectische en spannende leven. Echt een leven van dag tot dag.
Moeders die nog herstellende zijn van de geboorte of keizersnede maar nauwelijks van de zijde van hun kindje wijken en vaders die met hun grote handen kleine luiertjes verwisselen en hun kindje liefdevol aankleden. Ik heb zoveel bewondering voor deze ouders!
Soms krijg ik na een reportage nog een berichtje over hoe het op dat moment gaat. Als je dan hoort dat een kindje die met 27 weken geboren is inmiddels lekker thuis bij zijn ouders is dan is dat natuurlijk he-le-maal geweldig!

prematuur, newborn fotografie, geboorte fotografie, earlybirdsnewborn fotografie, prematuur, earlybirds, gezinsfotografie

Een weetje over de stichting EarlybirdsMaandelijks ontvangt de stichting ruim 120 aanvragen voor fotoreportages waardoor er bijna dagelijks een fotograaf op pad is om een liefdevolle herinnering te maken in het ziekenhuis.

Volg de link naar mijn website om meer foto’s uit deze en eerdere reportages te zien.

Earlybirds Julia | Danielle Bosveld Fotografie Gelderland

 

Earlybirds, newborn fotografie

Jippie, ik ben best een beetje trots! Dit weekend kreeg ik te horen dat ik toegevoegd ben aan het team van vrijwillige fotografen van Stichting Earlybirds! De stichting verzorgt kosteloos fotoreportages van te vroeg geboren kindjes en hun ouders in het ziekenhuis. 

Stel je voor dat je kindje na 27 weken zwangerschap geboren wordt! Je leven staat op zijn kop want hier was je natuurlijk niet op voorbereid… Leven tussen hoop en vrees, weken of soms maanden meerdere keren per dag op en neer naar het ziekenhuis. Geboortekaartjes durf je nog niet te versturen, het kamertje is nog niet af en je leeft van ministapje naar ministapje…

Inmiddels heb ik voor de stichting twee reportages mogen maken in het Radboud UMC in Nijmegen. Best spannend, ik was immers nog nooit op de NICU (Neonatale Intensive Care Units) geweest. Wat een bijzondere ervaring was het! Kleine ienieminie voetjes, snoertjes, monitoren, couveuse’s, warmtebedjes, beademingsondersteuning, zachte knor-geluidjes, liefdevolle ouders, slingertjes met namen, luiertjes in maat 0 en zeer zorgzame verpleegkundigen.

Ouders vertellen hun bijzondere verhaal terwijl ze ondertussen voorzichtig maar geroutineerd hun kindje verzorgen. Papa’s grote handen die het luiertje verwisselen waarna het kindje nog heerlijk bij mama mag liggen terwijl het via de sonde gevoed wordt. Het was prachtig om te zien dat een papa zijn ogen niet van zijn kindje kon afhouden. Toen hij haar terug legde in de couveuse zei hij “wat is ze mooi hè?”. Ik kon niet anders dan dat beamen! ♥

earlybirds, newborn fotografie

Neem een kijkje op mijn website voor meer foto’s uit de reportages die ik voor Earlybirds heb gemaakt. Wil je meer weten over de Stichting Earlybirds, klik dan hier

 

 

 

Day in the Life met Dies | Danielle Bosveld Fotografie Gelderland

newborn reportage, day in the life, documentaire fotografie, storytellingIn november, een week voor zijn eerste verjaardag was het zo ver. Ik mocht Dies fotograferen voor een Day in the Life reportage! Dies en ik go way back hihi. Ik mocht hem namelijk al fotograferen toen hij pas een week oud was.  Samen met zijn ouders in hun mooie huis.

Mama Lotte had een zware bevalling achter de rug en daarom hebben we de reportage zo kort mogelijk gehouden. De foto rechts is er eentje uit de serie. Ik hou echt van deze foto!

Vier maanden later mocht ik Dies opnieuw fotograferen. Deze keer op mijn zolder, mijn toenmalige studiootje. Tegenwoordig heb ik geen studio meer nodig. Ik heb de keuze gemaakt om niet meer geposeerd te fotograferen, maar alles zoals het is, in documentaire stijl. Dat verandert niets aan het feit dat de goedlachse Dies precies wist hoe hij moest poseren… Het was bijna bizar want niet een keer heeft hij tijdens die fotosessie een sip gezichtje getrokken. Ik ken Dies alleen maar lachend.

Day in the life, storytelling photography, documentaire fotografie, gezinsfotografie, newborn, babyfotografie

Inmiddels zijn we dus weer een paar maanden verder en Dies doet zijn oer-Hollandse naam eer aan. Hollands welvaren heet dat! Ik mocht een dag vastleggen uit het leven van Dies en zijn moeder. Uiteraard moest de kleine man even aan mijn aanwezigheid wennen. Hmmm, wat is dat zwarte ding wat je de hele tijd voor je hoofd houdt… mijn camera dus :).

 

Nou, het zal niet langer dan een minuut of 20 geduurd hebben voordat Dies de camera helemaal vergeten was. Fantastisch hoe snel kinderen zich aanpassen aan een nieuwe situatie. Een deel van de reportage kun je terugvinden op mijn site maar een paar foto’s wil ik hier alvast even laten zien. Bij Day in the Life fotografie gaat het om vastleggen van momenten. Gewone dagelijkse momenten, interacties tussen gezinsleden die je niet zo snel zelf zal fotograferen. Hier een paar van mijn favoriete momenten uit de serie:

Day in the Life fotografie is in opkomst en dat is niet zonder reden. Een reportage vertelt het verhaal van ‘zomaar’ een dag uit jullie gezinsleven. Een dag die zo voorbij is maar waar nog jaren later naar kan worden teruggekeken. Zo was het bij ons thuis!

Wil je meer weten over een Day in the life reportage? Hoe, wat, waarom, wat kost het…? Het staat allemaal op mijn site maar je mag natuurlijk ook direct contact met mij opnemen om te horen wat er allemaal mogelijk is!